- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 10 نفر
- 1 پیمانه
- شیر
- 2 پیمانه
- آرد
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 1/2 پیمانه
- آبجوش
- 2 قاشق مربا خوری
- نسکافه
- 3 قاشق مربا خوری
- پودر کاکائو
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- پکینک پادر
- 1/4 قاشق چای خوری
- نمک
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
- 1/2 پیمانه
- روغن
برای تهیه کیک نسکافه ای ابتدا ، مواد خشک شامل آرد ، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و کنار
می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و در یک کاسه تمیز سفیده های تخم مرغ
را آنقدر هم می زنیم تا کف کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده تخم مرغ
از کاسه بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم .
در یک کاسه دیگر زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . پودر نسکافه را در نصف لیوان آبجوش
حل کرده و به همراه یک لیوان شیر به زرده ها اضافه می کنیم و با همزن دستی
هم می زنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم .
در پایان سفیده تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده و در چند مرحله به مایع
کیک نسکافه ای اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم می زنیم
تا مواد باهم مخلوط شوند و پف سفیده نخوابد .
کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع کیک نسکافه ای را در
قالب ریخته و در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای
180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود . سپس کیک
نسکافه ای را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین با یک فنجان چای نوش جان می
کنیم .
- بعد از نیم ساعت که از زمان پخت کیک گذشت با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید . اگر خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آمد کیک شما آماده است .