- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- مناسب برای
- 10 نفر
- 5 عدد
- تخم مرغ
- 1 پیمانه
- شیر
- 3/4 پیمانه
- روغن
- 1 1/2 پیمانه
- شکر
- 3 پیمانه
- آرد
- 2 قاشق سوپخوری
- گلاب
- 1 قاشق مربا خوری
- پودر هل
- 1 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
برای تهیه کیک هل و گلاب ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم .
فر را روشن کرده و اجازه می دهیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه کاملا تمیز
با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا پف کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم
سفیده ها از آن بیرون نریزد و بعد در یخچال می گذاریم .
شکر را به زرده ها اضافه کرده و هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
شیر ، گلاب ، زعفرن و هل را باهم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم .
حالا سفیده های زده شده را از یخچال بیرون آورده و با لیسک در سه نوبت به
مایع کیک اضافه کرده و آرام و دورانی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پف
سفیده ها نخوابد .
مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده ایم را نیز در سه مرحله به
مواد بالا اضافه کرده وبا لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا آرد نیز با
دیگر مواد ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک هل و گلاب را در قالب می ریریزم و در فری که از قبل با دمای 180
درجه سانتی گراد گرم کرده ایم در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم
تا کیک ما آماده شود .
5 دقیقه آخر پخت ، گریل را روشن می کیم تا روی کیک هل و گلاب نیز طلایی رنگ شود .
کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .
کیک هل و گلاب را با پودر شکر و خلال پسته تزئین می کنیم .
- بعد از گذشت نیم ساعت از پخت کیک ، در فر را باز کرده و با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید ، اگر تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است در غیر این صورت اجازه دهید کیک در فر بماند تا بپزد .