مواد اولیه برای تهیه پای سیب:
سیب دو عدد
شکر یک لیوان سرخالی
تخم مرغ سه عدد
آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه
شیر (من ماست زدم) شیر یک سوم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر
کره صد گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱- سیب هارو پوست گرفته و قاچ میکنیم و با یه قاشق شکر و مقداری دارچین و ته استکان آب میذاریم رو شعله گاز تا بپزه
۲- زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده و سفیده رو همزده تا پف کنه , زرده و وانیل و مخلوط و بعد شکر را اضافه و هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ,کره و شیر و اضافه و دوباره هم میزنیم , آرد و بکینگ پودر و که دوبار الک کردیم و اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و در آخر سفیده تخم مرغ و اضافه و با لیسک هم میزنیم.
۳- کف قالب و کاغذ روغنی پهن میکنیم مقداری از مواد و ریخته و سیب هارو که پخته و سرد شده رو میچینیم و باقیمانده مواد و روی سیب ها میریزیم ,دمای فر بین صد و هفتاد و پنج تا صد و هشتاد درجه البته بستگی به فرتون داره ،و زمان پخت هم چهل و پنج دقیقه تا یکساعته , نیم ساعت اول در فر و باز نکنید تا پف کیک نخوابه.
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص کبد گفت: کبد یکی از اعضای رئیسه بدن محسوب میشود که وظیفه رساندن تغذیه به اندامهای مختلف، رشد و نمو بدن را به عهده دارد. همچنین رفتار، نگرش، رژیم غذایی، کیفیت و مقدار غذای مصرفی ما تاثیر مستقیمی روی سلامتی و نشاط کبد دارد.
وی اظهار کرد: مصرف مواد غذایی ناسالم، آب آلوده و انجام رفتارهای مضر مانند استعمال سیگار میتواند سبب ابتلا به بیماری هایی مانند چربی و عفونت کبد، افزایش آنزیمهای کبد، چاقی و لاغریهای مفرط، بی خوابی، پر خوابی، احساس سنگینی، هپاتیت و سیروز کبدی شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: کبد در پهلو راست بدن قرار گرفته و بزرگترین غده بدن است که وزن آن در مردان حدود یک کیلو و ۳۰۰ گرم تا یک کیلو و ۵۰۰ گرم و در زنان بین یک کیلو تا یک کیلو و ۳۰۰ گرم محسوب میشود.
عظمایی با بیان اینکه کبد نقش رشد و نمو، پاکسازی سموم بدن و تصفیه خون را بر عهده دارد، عنوان کرد: کبد بیش از ۵۰۰ هزار نوع آنزیم ترشح میکند و هر آنزیم از چندین نوع اسید آمینه تشکیل شده، کبد مجهز به سلول هایی به نام کوپفر است که وظیفه بیگانه خواری را بر عهده دارند یعنی چنانچه بزاق دهان و اسید معده نتوانند میکروبی را که در اثر مصرف غذا یا آب آلوده وارد بدن شده است، از بین ببرند، کبد سالم این کار را انجام میدهد.
وی تاکید کرد: کبد محل ذخیره قند به صورت گلیکوژن و آهن به شکل فریتین است بنابراین در هنگام گرسنگی کبد فرصتی برای پاکسازی و استفاده از مواد غذایی ذخیره شده پیدا میکند و پس از مصرف اولین وعده غذایی، آن ماده غذایی سالم و تازه در کبد ذخیره میشود. کبد همانند یک فیلتر به مواد غذایی مفید اجازه عبور میدهد و مانع از ورود ترکیبات مضر میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص مواد غذایی مضر برای کبد تصریح کرد: افراد باید از مصرف انواع تنقلات مانند چیپس، پفک، شکلات، شیرینی، ساندویچ، ترشی، روغنهای جامد و مایع نباتی، قند و شکر (تمام قندهای راست گرا)، سسهای صنعتی، برنج فاقد سبوس، ماکارونی، رب صنعتی، گوشت گاو، لبنیات بدون مصلح، نوشابه، مواد غذایی پر چرب و دیر هضم خودداری کنند. همچنین یبوست مزمن نیز نقش موثری در بروز کبد چرب دارد.
عظمایی تصریح کرد: استفاده از مواد غذایی ناسالم موجب میشود که ریز مغذیهای مورد نیاز سلولهای بدن جذب نشود و احساس کسالت و غمگینی در فرد به وجود میآید، تجمع این مواد غذایی در نهایت منجر به از کار افتادن کبد میشود، همچنین علاوه بر مصرف مواد غذایی مضر استفاده از آب و سرنگهای آلوده در ایجاد بیماری هایی مانند هپاتیت وسیروز کبدی نیز دخالت دارد.
وی توصیه کرد: اشخاص برای بهره مندی از کبدی سالم باید از انواع میوه و سبزیجات سالم و طبیعی مانند کاهو، خیار، جعفری، هویج، روغن زیتون و کنجد، انار، شاتوت، سالاد فصل همراه با لیموترش تازه، طبیعی، روغن زیتون بودار و فاقد سس صنعتی استفاده کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: مصرف انواع بذرهای ملین مانند خاکشیر، بارهنگ، تخم ریحان، ترنجبین، کرفس، گیاهانی از قبیل اسطخودوس، بادرنجبویه، کاسنی، شاه تره، کدو خورشتی و حلوایی، آلو خورشتی، انجیر، انگور، روزانه شش لیوان آب نیم ساعت پیش از غذا یا ۲ ساعت پس از غذا، تمبر هندی، گوجه سبز به مقدار محدود، مواد لبنی به همراه مسلهاتی مانند شوید، گل سرخ، پونه و نعناع، زرد چوبه، گوشت گوسفند جوان و شیرخشت نقش موثری در تقویت و سالم ماندن کبد ایفا میکند.
عظمایی تصریح کرد: مصرف مخلوطی از عرقیجات شاه تره، کاسنی، کیالک، بومادران، گزنه، کرفس، خارشتر، خارخاسک و گل ختمی به همراه عسل و سرکه سیب سبب پاکسازی بدن از سموم، از بین رفتن جای جوش، چربی خون، رفع تب و خارش، باز شدن رنگ رخسار، افزایش نشاط و سلامتی بدن میشود که افراد برای تهیه این معجون باید یک لیتر از هر کدام از این عرقیجات را با هم ترکیب کنند و به مدت ۴۰ روز، روزانه سه لیوان از این مخلوط میل کنند.
" جام جم "
شبهه:
در روایات آمده که صله رحم سبب طول عمر می شود. اگر اجل و طول عمر انسان مشخص
است چگونه یک عمل میتواند آن را تغییر دهد؟؟
چکیده پاسخ:
در روایات و سیره امامان(ع)، توصیه زیادی به پیوند و معاشرت با نزدیکان شده است، تا جایی که
تأکید فرمودهاند، حتی با افرادی که با شما قطع رابطه کردهاند رابطه برقرار کنید و در معاشرتها
«مقابله به مثل»، نکنید.
زیرا طبق روایات و احادیث مختلف، ثمرات زیادی با عمل به توصیهها به ما میرسد. یکی از
مهمترین نتایج صله رحم، طول عمر است.
در متون اسلامی به دو گونه اجل اشاره شده است. قرآن کریم میفرماید: «ثُمَّ قَضی أَجَلًا وَ أَجَلٌ
مُسَمًّی عِنْدَهُ؛ سپس مدتی مقرر داشت و اجل حتمی نزد او است» (۱) ؛ یعنی انسان یک اجل
مبهم دارد و یک اجل مسمی و متعین، که در نزد خدا است و تغییری در آن حاصل نمیشود و این
همان اجل محتوم است که در قرآن بدان اشاره شده است: «... لِکُلِّ أُمَّةٍ أَجَلٌ إِذا جاءَ أَجَلُهُمْ فَلا
یسْتَأْخِرُونَ ساعَةً وَ لا یسْتَقْدِمُون؛ هنگامی که اجل آنها فرا رسد، [و فرمان مجازات یا مرگشان
صادر شود،] نه ساعتی تأخیر میکنند، و نه پیشی میگیرند».(۲)
تفاوت این دو در آن است که «اجل» به تنهایی به معنی عمر و وقت و مدت غیر حتمی، و «اجل
مسمی» به معنی عمر و مدت معین است ؛مدت عمر انسان از یک نگاه مشروط و مقید است به
برخی عوامل و اسباب و از نگاه دیگر که همان علم محتوم و قطعی الهی است اجل معین و
مشخص است که از آن تخلف نمی کند.
با توجه به این دو نوع «اجل» در روایات میخوانیم صله رحم عمر را زیاد و یا قطع رحم عمر را
کاهش می دهد (منظور از عمر و اجل در این موارد اجل غیر حتمی است).(۳)
گاهی بیان میشود که صدقه از اجل معلّق جلوگیری میکند و عمر آدمی را زیاد مینماید و گاهی
هم گفته میشود که صله رحم باعث عمر طولانی میشود. در این گونه موارد مکانیزم دقیق اضافه
شدن عمر برای ما معلوم نیست؛ شناخت دقیق آن مربوط به علم و اراده خداوند است؛ خداوند
میتواند با روشهای گوناگون به عمر افراد بیفزاید. به عنوان نمونه از وقوع تصادف یا حوادث
دیگر که برای او مقدر شده بود جلوگیری کند و به این طریق عمر او طولانی شود.
منبع:
۱.انعام:۲.
۲. یونس ۴۹ .
3. مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، تهران: دار الکتب الإسلامیة، ۱۳۷۴، ج۵، ص۱۴۸ و ۱۴۹.
سازمان جهانی هواشناسی به طور رسمی اعلام کرد، یک نوع ابر نادر وجود دارد که وارد نسخه جدید اطلس بینالمللی ابرها شده است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از وبسایتThe Verge نوشت، نوع خاصی از ابرها وجود دارند که به اشکال عجیبی در خواهند آمد، به عنوان مثال، شبیه چهره وحشت زده انسان و تا به حال مطالعه ای در مورد این ابرها صورت نگرفته است.
حدود نه سال پیش"ابر آخرالزمان" مورد توجه "جامعه علاقمندان ابر" قرار گرفت که از توسط Gavin Pretor-Pinnei نویسنده انگلیسی در سال 2009 تاسیس شده است.
این نویسنده انگلیسی در سال 2009 پیشنهاد کرد که به این ابرها را با نام ابر شوریده یا موج دار نامگذاری شوند و آنها را وارد طبقه بندی کلی ابرها کرد.
طی هشت سال، وی موفق شد تا به خواسته خود دست پیدا کند.
در نسخه جدید اطلس، این ابرها با نام asperitas ابر شوریده یا موجدار شناخته می شوند.
وی در کنار دیگر رزمندگان پاسدار کرد به تشریح پیروزی هایی که در جبهه کردستان علیه ضدانقلاب به دست آمده می پردازد و همچنین درباره پذیرش پناهجویان کرد عراقی که تحت شکنجه های رژیم بعث و فشارهای احزاب کوموله و دموکرات و ضدانقلاب به آغوش جمهوری اسلامی پناه آورده اند، صحبت می کند.
مواد لازم
۲ پیمانه آرد
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه شیر
۲ ق چ وانیل
۳ /۲ پیمانه روغن مایع
۴ عدد تخممرغ
۲ ق م بیکینگپودر
طرز تهیه:
۱. ابتدا زردهها و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید. سفیدهها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.
۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. زردهها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود. حالا کمکم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
۳. در یک ظرف آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.
۴. مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کردهاید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
۵. بعدازآنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعدازآنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکههای شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.
فوت و فن
تخممرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.
مواد لازم برای تهیه باقلوا:
۱ بسته خمیر یوفکای مخصوص باقلوا
۵۰ گرم روغن محلی (حیوانی)
۱۰۰ گرم کره یا مارگارین
۳۵۰ گرم پسته پودر شده
۱ ق چ پودر هل
مواد لازم برای شربت
۵ پیمانه شکر
۴ پیمانه آب
۱ ق س آب لیمو
۲ /۱ پیمانه گلاب
طرز تهیه:
۱. برای تهیه شربت شکر، آب و آب لیمو را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید تا شکر حل شود، سپس گلاب را اضافه کرده و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید و کنار بگذارید تا شربت خنک شود.
۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره یا مارگارین و روغن حیوانی را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. در این فاصله خمیر یوفکا را از بسته در آورید و صبر کنید تا به دمای اتاق برسد.
۳. یکی از یوفکا ها را باز کنید و روی آن کره و روغن آب شده بمالید. حالا روی آن یک یوفکای دیگر قرار دهید و دوباره روی آن کمی روغن بمالید. پسته پودر شده را با هل مخلوط کنید، سپس آن را روی یوفکای دوم که روی آن روغن مالیده اید، بپاشید و دوباره یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید. لایه ها را به همین شکل روی هم قرار دهید تا ۴ لایه تشکیل شود. روی لایه آخر هم روغن بمالید.
۴. حالا از یک طرف خمیرها را به همراه مخلوط پسته کاملا سفت بپیچید. رول های تهیه شده را نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس به اندازه دلخواه برش بزنید و در سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی انداخته اید، قرار دهید.سینی را داخل فر قرار دهید. زمانی که روی دلمه پسته ها طلایی شد، سینی را از فر در آورید و تا داغ هستند، آنها را در شربت ولرم شده بیندازید و صبر کنید تا شربت جذب دلمه ها شود.سپس می توانیدآنها را همراه با خامه یا خامه شکلاتی سرو کنید.
دنیاپرستان را بنگرید که به چه دل بستهاند و بر سر چه با هم نزاع دارند، به دنیایی
از کاغذ و مقوا و خانه عنکبوت!
محمدتقی
اگر عملیات نبود مانوریا رزم شبانه رد خورد نداشت .
این واقعیتی با بوی چلوکباب و رنگ نوشابه بهم آمیخته بود !
گاهی که بچه ها خسته بودند یا می خواستند اذیت کنند .
لب به غذا نمی زدند ؛ می گفتند :
همان نان و سیب زمینی بدهید نه کباب می خواهیم و نه تیر و ترکشش !
منبع: باشگاه خبرنگاران
نان همبرگری برای کودکان
روی سینی پایینی فر آب بریزید تا بخار ایجاد شود و نانهای همبرگر با کیفیت بهتری پخته شوند.
مواد لازم برای نان همبرگر :
تخممرغ یک عدد
آرد سه پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
بهبوددهنده آرد نصف قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
آب ولرم یک پیمانه
نمک یک سوم قاشق مرباخوری
طرز تهیه نان همبرگر :
نصف قاشق خمیر مایه را با شکر خوب مخلوط کنید.آب ولرم را به آرامی به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. حواستان باشد این مخلوط را با قاشق غیرفلزی مخلوط کنید. قابلمه بزرگی را روی گاز بگذارید تا آب آن کمی گرم شود. سپس ظرف این مخلوط را داخل آب بگذارید تا در اثر حرارت ملایم، مواد کاملا مخلوط شوند. سپس زیر آب را خاموش کنید . در ظرف را بگذارید تا مواد داخل در اثر گرمای آبی که ظرف داخل آن است، پف کرده و اصطلاحا به عمل آیند.
در ظرفی دیگر روغن، تخممرغ، باقیمانده مایه خمیر، بهبوددهنده را مخلوط کنید. در پایان، نمک را به هم اضافه کنید. مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست بیاید. آنها را به مواد داخل ظرف اول اضافه کنید.این آرد را 10 دقیقه ورز بدهید. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت یک ساعت ونیم داخل یخچال بگذارید تا اصطلاحا استراحت کند.
فر را روی دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را کمی چرب کرده یا یک ورق کاغذ الگو کف آن بگذارید. خمیر را چانه کنید. شکل چانهها به دلخواه شما و فرزندتان که منتظر نان همبرگری است، بستگی دارد. روی چانهها را کمی چرب کنید. روی آنها نایلون بکشید تا نیم ساعت دیگر استراحت کنند. نایلون را برداشته و روی آنها کنجد، سبزی معطر یا هر افزودنی دیگری که میخواهید اضافه کنید. سینی را داخل فر بگذارید. زمان مناسب بستگی به پف کرده و آماده شدن نانها دارد.
نکتههای طلایی برای پخت نان همبرگر:
1. در مرحله اضافه کردن آرد به مواد، آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر سفت نشود. آرد اگر یک دفعه اضافه شود، آرد گلوله میشود.
2. در زمان ورز دادن خمیر اگر خمیر به دست میچسبد کمی آرد به آن اضافه کنید تا مشکل برطرف شود.
3. روی سینی پایینی فر یک لیوان آب بریزید تا بخار هم ایجاد شود و نانها با کیفیت بهتری پخته شوند.
مواد اولیه:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم
خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.
۲- سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
۳- تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.
۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید.
۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
۶- بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.
۷- میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.
۸- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.