اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک ارده و کنجد



تخم مرغ 2 عدد
3/4 پیمانه
شکر
1 پیمانه
آرد
1/3 پیمانه
روغن
1/2 پیمانه
ارده کنجد
1 بسته
خامه صبحانه
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1 1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
به مقدار لازم
کنجد
کیک ارده و کنجد

برای تهیه کیک ارده و کنجد ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .


شکر و روغن را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا سفید رنگ شود . سپس تخم مرغ اول و وانیل را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم . حداقل دو دقیقه هم بزنید و بعد تخم مرغ دوم را هم اضافه کرده و دوباره دو دقیقه هم می زنیم .


حالا خامه را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه نیز با دیگر مواد کاملا مخلوط شود . سپس ارده را هم زده و هم می زنیم در حدی که با دیگر مواد ترکیب شود .


در پایان ، ترکیب مواد خشک را هم اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی هم می زنیم . کف قالب مورد نظر را چرب و کاغذ روغنی می اندازیم . سپس مایع کیک ارده و کنجد را داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . ( مایع این کیک نسبتا سفت است )


روی کیک کنجد ریخته به طوری که سطح آن را بپوشاند و بعد قالب را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم تا بپزد . بعد از پخت گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .


کیک ارده و کنجد را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . سپس از قالب خارج کرده و بعد از تزئین برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .

تاثیرپذیری از دوستان و همنشینان


Related image
 
 
قال‌النبی(ص): «المرء علی‌ دین خلیله و قرینه، فلینظر احدکم من یخالل»

پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمود:
 
انسان، همان رنگ و بو، حال و هوا، و مذهب و اعتقاد و دینی را می‌گیرد که رفیق و انیس
 
و دلدار و همنشین او دارای آن است.(1)

___________________

1- اصول کافی، ج 2، ص 375

ملاک‌ها و آثار همنشینی

Image result for ‫کلبه جنگلی در پاییز‬‎


رسول‌خدا(ص) می‌فرماید: حواریون حضرت عیسی(ع) عرض کردند: یا روح‌الله! با چه

 کسی همنشین شویم؟ حضرت فرمود: با آن کسی که دیدنش شما را به یاد خدا اندازد، و 

گفتارش بر دانش شما بیفزاید و کردارش شما را به آخرت تشویق کند.(1)

امام علی(ع) می‌فرماید: هیچ چیز به اندازه همنشینی با نیکان، آدمی را به خوبی فرا

نمی‌خواند و از بدی نمی‌رهاند. (2)
 
آن حضرت در بیانی دیگر می‌فرماید: همنشینی با بدان، بدی می‌آورد، مانند باد که هر

گاه بر بوی تعفن بگذرد آن را با خود جابجا می‌کند. (3) همچنین امام علی(ع) می‌فرماید:

 با تهی‌ دستان بنشین تا شکرگزاریت (از خدا) زیاد شود. (4)
 
لقمان در نصیحتی به فرزندش می‌فرماید: فرزندم! با دانشمندان، نشست و برخاست کن و

 زانو به زانوی آنها بنشین، چه، خداوند عزوجل دل‌ها را با نور حکمت زنده می‌گرداند. 

همچنان که زمین را با بارش آسمان زندگی می‌بخشد. (5)

____________________
 
1- میزان‌الحکمه، ج2، ح2403   
  
2- همان، ح 2406

3- همان، ح 10138  
  
 4- همان، ح 2413   
 
 5- همان، ح 2406

طنز جبهه ( 80 )

 Image result for ‫تصویر رزمندگان اسلام‬‎

  

فرمانده رو راستی بود ، حاشیه نمی رفت.


امر مهمی که پیش می آمد و نیاز به نیروی تازه نفس پیدا می کرد.


می آمد به سنگر می گفت:خوب ، کار ما دوباره گیر کرده


و چند بسیجی که از جان خودشان سیر شده باشند می خواهیم !


چراغ اول را کی روشن می کند ؟


بجنبید وقت نداریم .


بعدا نیایید بگویید پارتی بازی کردید درشت ها و مخلص هایش را سوا کردید !

فخر جهان ؛ رسول اکرم ( ص ) است


Image result for ‫تصویر مدینه‬‎



ای حق نیافریده کسی را مثال تو


خورشید جلوه ایست ز نور جمال تو 

ای محرم حریم خداوند ذو الجلال 

ای عقل مانده مات ز جاه و جلال تو 

هرجا به ایه آیه قرآن که بنگرم 

گفته خدا سخن ز جمال و کمال تو 

ای برگزیده ای که تویی ختم انبیا 

وین افتخار داده به تو ذو الجلال تو 

امشب به وادی دل من شور محشر است 

سرد است ان دلی که ندارد خیال تو 

ای کعبه امید همه در نماز عشق 

محراب ماست ابروی هچون هلال تو 

دامان اهل بیت تو حبل المتین ماست 

دست توسل من و دامان آل تو 

من کیستم غلام غلامان کوی تو 

ای کاش پا نهد به سر من بلال تو 

هر کس گشود لب چو (وفایی) به مدح تو

یک نکته هم نگفت سخن از وصال تو


 

 سید هاشم وفائی

 

 

روز میلاد ختم رسل است


Related image



و انسان هر چه ایمان داشت پای آب و نان گم شد

زمین با پنج نوبت سجده در هفت آسمان گم شد

 

شب میلاد بود و تا سحرگاه آسمان رقصید

به زیر دست و پای اختران آن شب زمان گم شد

 

همان شب چنگ زد در چین زلفت چین و غرناطه

میان مردم چشم تو یک هندوستان گم شد

 

از آن روزی که جانت را ، اذان جبرئیل آکند

خروش صور اسرافیل در گوش اذان گم شد

 

تو نوح نوحی اما قصه ات شوری دگر دارد

که در طوفان نامت کشتی پیغمبران گم شد

 

شب میلاد در چشم تو خورشیدی تبسم کرد

شب معراج زیر پای تو صد کهکشان گم شد

 

ببخش - ای محرمان در نقطه خال لبت حیران -

خیالِ از تو گفتن داشتم ، اما زبان گم شد


 علیرضا قزوه

میلاد سرور پیامبران حضرت محمد مصطفی ( ص )


 Related image


کریم السجایا جمیل الشیم

نبی البرایا شفیع الامم

امام رسل، پیشوای سبیل
امین خدا مهبط جبرئیل

شفیع الوری، خواجة بعث و نشر
امام الهدی صدر دیوان حشر

کلیمی که چرخ فلک طور اوست
همه نورها پرتو نور اوست

شفیع و مطاع  نبی  کریم
قسیم جسیم نسیم و سیم

یتیمی که ناکرده قرآن درست
کتب خانه چند ملت بشست

چو عزمش برآمیخت شمشیر بیم
بمعجز میان قمر زد دو نیم

چو صیتش در افواه دنیا فتاد
تزلزل در ایوان کسری فتاد

به لاقامت لات بشکست خرد
باعزاز دین آب عزی ببرد

نه از لات و عزی برآورد گرد
که تورات و انجیل منسوخ کرد

شبی بر نشست از فلک برگذشت
بتمکین و جاه از ملک درگذشت

چنان گرم در تیه قربت براند
که برسد ره جبریل از او بازماند

بدو گفت سالار بیت الحرام
که ای حامل وحی برتر خرام

چو در دوستی مخلصم یافتی
عنانم ز صحبت چرا تافتی؟

بگفتا فراتر مجالم نماند
بماندم که نیروی بالم نماند

اگر یک سرموی برتر پرم
فروغ تجل بسوزد پرم

نماند بعصیان کسی درگرو
که دارد چنین سیدی پیشرو

چو نعمت پسندیده گویم ترا
علیک السلام ای نبی الوری

درود ملک بر روان تو باد

بر اصحاب و بر پیروان تو باد


سعدی شیرازی

طنز جبهه ( 79 )

Image result for ‫تصویر رزمندگان اسلام‬‎

 

 خوابم نمی آمد . 


رفیقی داشتم ، خیلی آدم رگی بود.


حوالی اذان صبح رفتم به بالینش ، 


شانه اش راچندبارتکان دادم و آهسته گفتم:


بلندشو آفتاب زد ، آقا چشمت روز بد نبیند ، یک مرتبه پتو را کنار زد ، 


و با صدای بلند گفت: مرد حسابی بگذاربخوابم ، به من چه که آفتاب می زند ، 


شاید آفتاب بخواهدنیمه شب دربیاید ، من هم بایدنیمه شب بلند بشوم. 


عجب گیری افتادیم

 

تحریم ایران


تصویر تحریم ایران



" جام جم "


 

راهکارهایی برای رشد و تعالی


Image result for ‫تصویر گل رز‬‎

امام صادق(ع) فرمود: فردی نزد رسول خدا(ص) آمد و عرض کرد: ای رسول 

خدا! توصیه و سفارشی به من کن.
 
آن حضرت سه‌بار از او پرسید: اگر سفارشی کنم انجام می‌دهی؟ آن شخص در 

هر سه بار پاسخ داد: آری ای رسول خدا(ص)! حضرت رسول(ص) فرمود: به تو

 سفارش می‌کنم که هرگاه خواستی کاری انجام دهی، درباره سرانجام آن تدبر کن، 

اگر مایه رشد و هدایت بود، انجام بده و اگر مایه گمراهی بود از آن بپرهیز!(1)

 
همچنین آن حضرت می‌فرماید: سه چیز است که انسان را از دستیابی به مقامات

 عالی  باز می‌دارد:
 
1- کوتاهی همت
 
2- کم‌تدبیری (چاره‌جویی)
 
3- ناتوانی در اندیشه و تصمیم‌گیری(2)

___________________

1- الکافی، ج8، ص 150

2- تحف‌العقول، ص 315

عقل و دینداری


Related image
 
قال‌النبی(ص):
 
«دین‌المرء عقله و من لاعقل له لا دین له»

 پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمود:
 
دین(و دینداری صحیح) آدمی به عقل و خرد اوست، هر کس عقل ندارد دین

(و دینداری درستی) ندارد. (1)

___________________

1- نهج‌الفصاحه، ح 2103

چگونه امامت به حضرت ولی عصر (عج) انتقال یافت؟


هشتم ربیع الاول با امامت رسیدن امام زمان (عج) و پرچمداری ولایت، طعم

 شیرین ربیع را به همه چشاند.
 
 
تصویر چگونه امامت به حضرت ولی عصر (عج) انتقال یافت؟



به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، ماه ربیع الاول از سومین ماه‌های قمری است که پس از پشت سر گذاشتن اندوه سنگین ماه‌های محرم و صفر، با سرور و شور امامت می‌آید و واضح و مبرهن است که ربیع به معنی بهار است و اعیادی، چون امامت حضرت ولی عصر (عج) و خجسته مولود پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را در تقویم این ماه داریم.


هشتم ربیع الاول در وهله اول شهادت امام حسن عسکری (ع) است، که مصیبتی دیگر از خاندان نبوی در دل‌ها تازه می‌شود و قلب امام زمان «ارواحنافدا» حزن آلود است، اما به امامت رسیدن ایشان و پرچمداری ولایت جشنی است که طعم شیرین «ربیع» را به همه می‌چشاند.

شیخ طوسی در کتاب «غیبت» از احمد بن علی رازی و او از محمد بن علی و او از عبید اللَّه بن محمد بن جابان دهقان از ابو سلیمان داود بن غسان بحرانی روایت نموده: به خدمت ابو سهل اسماعیل بن علی نوبختی رسیدم و سلام نمودم، ابو سهل گفت: ولادت (م ح. م. د) فرزند حسن بن علی بن محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابی طالب صلوات اللَّه علیهم اجمعین در سامره بسال ۲۵۶ اتفاق افتاد. مادرش صیقل، و کنیه‏ اش ابو القاسم است، و همین کنیه است که پیغمبر خبر داده و فرمودند: نام او، چون نام من و کنیه ‏اش مثل کنیه من است، لقبش مهدی و حجت و منتظر و هم او صاحب الزمان است.

هشتم ربیع الاول چه روزی است؟

سپس ابو سهل گفت: زمانی که امام حسن عسکری (علیه السّلام) در بستر بیماری بودند روزی من در خدمتش بودم، حضرت به عقید خادم خود که غلامی سیاه چهره و اهل نوبه‏ بود و پیش از آن حضرت خدمتکار پدرش امام علی النقی بود؛ و امام حسن عسکری علیهما السلام را بزرگ کرده بود، فرمود: ای عقید! قدری آب مصطکی برای من بجوشان عقید هم آب را روی اجاق نهاد، و صیقل مادر امام زمان علیه السّلام آن را بخدمت حضرت آورد.

حضرت کاسه را گرفت و خواست بیاشامد ولی دست مبارکش لرزید و به دندان نازنینش خورد و سپس آن را بزمین نهاد. آن گاه روی کرد به عقید و فرمود: برو به اندرون که می‌بینی کودکی در سجده است، او را نزد من بیاور.

ابو سهل می‌گوید: عقید گفت: وقتی به اندرون برای جستجوی او رفتم، دیدم کودکی سجده می کند، و انگشت سبابه‏ خود را بسوی آسمان گرفته است، من سلام کردم و او نمازش را کوتاه کرد، سپس گفتم: آقا شما را می‏ طلبد که به خدمتش درآئی. در این وقت مادرش صیقل آمد و دست او را گرفت و او را نزد پدرش آورد. چون عرب موقع سب کردن یعنی بدگوئی باشخاص با آن به طرف مقابل اشاره می‌کرد، آن را «سبابه» گفتند.

ابو سهل می‌گوید: موقعی که بچه خدمت حضرت رسید، سلام کرد. رنگش همچون درّ (سفید) موهای سرش کوتاه و میان دندان هایش باز بود. وقتی امام حسن عسکری علیه السّلام او را دید، گریست و فرمود: ای آقای خاندانم! این آب را بمن بده که من اینک بسوی خدای خود میروم. بچه کاسه آب جوش را برداشت و بدهان پدر بزرگوارش نزدیک ساخت تا آن را نوشید.

آنگاه امام حسن عسکری علیه السّلام فرمود: مرا آماده نماز کنید. بچه حوله ‏ای در دامن امام پهن کرد و بدین گونه حضرت، یک یک اعضا را شست و سر و پای را مسح نمود. آنگاه امام حسن عسکری علیه السّلام فرمود:

ای فرزند! به تو مژده می دهم که صاحب الزمان و مهدی و حجت خدا در روی زمین توئی. تو فرزند من و جانشین من می‌باشی. از من متولدشده‏ا ی. و تو (م ح. م. د) فرزند حسن بن علی بن محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابی طالب (علیهم السلام) می‌باشی و هم از نسل پیغمبر صلّی اللَّه علیه و آله و خاتم ائمه طاهرین هستی. پیغمبر (ص) مژده تو را داده و نام و کنیه تو را تعیین فرموده است. این را پدرم از پدران پاک سرشتش بمن اطلاع داد.

حضرت این را فرمود: و همان موقع رحلت نمودند.

 

" جام جم "

10 شکلات‌ ساز برتر جهان + عکس


شکلات یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد 

که دوستدارطعم و مزه لذت‌بخش آن نباشد، از این‌رو صنعت شکلات‌سازی یکی

 از جذاب‌ترین شغل‌های جهان به شمار می‌رود.
 
تصویر 10 شکلات‌ ساز برتر جهان + عکس


به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از کجارو، کلیه سازندگان شکلات حاضر در این لیست اعم از شکلات‌های تلخ، مغزدار، میوه‌ای، تافی و غیره از برترین‌های این صنعت به شمار می‌روند و هرگز از چشیدن طعم شکلات‌های آن‌ها پشیمان نخواهید شد.


۱. Teuscher (زوریخ، سوئیس)

 


Teuscher فعالیت خود را ۷۰ سال قبل در شهری کوچک در میان کوه‌های آلپ سوئیس آغاز کرد. Dolf Teuscher، مالک این کارگاه شکلات‌سازی، تمامی دنیا را برای تهیه بهترین مواد اولیه از جمله کاکائو، مارزیپان، میوه، خشکبار و غیره زیرپا گذاشت. پس از گذشت سال‌ها و کسب تجربیات ارزنده، وی امروزه شکلات‌های خوشمزه خود را با دستورهای تهیه معروفش تولید و به علاقه‌مندان عرضه می‌کند. در حال حاضر، این کارگاه شکلات‌سازی بیش از یکصد نوع شکلات تولید می‌کند که روش تهیه آن‌‌ها نسل به نسل منتقل شده است. در این کارگاه از بهترین، مرغوب‌ترین و گران‌ترین مواد اولیه برای تهیه شکلات‌ها استفاده می‌شود و نکته مهم این که هیچ نوع مواد افزودنی یا نگهدارنده در این شکلات‌ها وجود ندارد. این شکلات‌ها به‌صورت هفتگی به شعبه‌های Teuscher در سراسر جهان ارسال می‌شوند.


۲. Vosges Haut-Chocolate (شیکاگو، آمریکا)

 


کترینا مارکف، مالک و سازنده شکلات این کارگاه، انواع ادویه‌جات، گل‌ها و ترکیبات شکلات را برای ساخت طعم‌های جدید شکلات استفاده می‌کند. او هنر قنادی و شکلات‌سازی را در Le Cordon Bleu آموخته است. وی با الهام از آموخته‌هایش، با تلفیق ادویه‌جات و گل‌ها با مواد پایه شکلات موفق به ایجاد طعم‌های جدیدی نظیر دانه وانیلی مکزیکی و کارامل آرژانتینی شده است.


۳. Scharffen Berger Chocolate Maker, Inc (برکلی، کالیفرنیای آمریکا)

 


شکلات تلخ محصول اصلی این شرکت به شمار می‌رود. به منظور اطمینان از کیفیت، کلیه مراحل تولید از پرورش دانه کاکائو تا محصول نهایی، در انحصار و تحت نظارت خود شرکت قرار دارد. در ابتدا دانه‌های کاکائو برای تائید کیفیت مورد آزمایش قرار می‌گیرند و در مرحله بعد، با سایر مواد ترکیب و تبدیل به شکلات تخته‌ای می‌شوند. کلیه شکلات‌ها در قالب‌های کوچک و به روش تولید صنعتی تهیه می‌شوند.علاوه بر شکلات‌های آماده مصرف، این شرکت شکلات‌های مخصوص طبخ را نیز تولید و به بازار عرضه می‌کند.


۴. Jacques Torres Chocolate (نیویورک، آمریکا)

 


به هنگام ورود به این کارگاه شکلات‌سازی، احساس می‌کنید که پا به یک مغازه کاملا اروپایی گذاشته‌اید. بسیاری از مشتریان این تجربه خاص را با فیلم Chocolat مقایسه می‌کنند. تخصص این کارگاه در تولید شکلات‌های تازه و دست‌ساز است. میز‌های این فروشگاه جذاب مشتریان را وسوسه می‌کند تا همانجا شکلات خود نظیر pain au chocolat را انتخاب و میل کنند، یا به منزل ببرند. مشتریان حتی می‌توانند مراحل تهیه شکلات را از پشت پنجره‌‌های شیشه‌ای داخل مغازه تماشا کنند. این شکلات‌سازی دارای ۵ شعبه در شهر نیویورک و یک شعبه در Harrah آتلانتیک سیتی است.


۵. Norman Love Confections (می‌یرز، فلوریدای آمریکا)

 


نورمن لاو، مالک این شکلات‌سازی می‌گوید شکلات عشق من است و شکلات خوب علاوه بر طعم باید ظاهر زیبایی نیز داشته باشد. لاو و شریک وی تکنیک خاصی را در رنگ کردن شکلات‌های بلژیکی، فرانسوی و سوئیسی به‌صورت دستی یا قالبی به کار می‌گیرند. از سایر محصولات خوشمزه این کارگاه می‌توان به شکلات سفید کدو تنبل اشاره کرد که بسیار دلچسب است. از جمله سایر مواد اولیه منحصربفرد مصرفی این کارگاه می‌توان به تمشک وحشی، موز، زنجفیل، کارامل، فندق و ... اشاره کرد.

۶. Valrhona (فرانسه)

 


این کارگاه از سال ۱۹۲۲ در زمینه ساخت شکلات فعال بوده و کاکائوی مصرفی خود را از آمریکای جنوبی، کارائیب و نواحی اقیانوسیه تامین می‌کند. شکلات فرانسوی در ابعاد مختلفی تهیه می‌شود. Valrhona انواع مختلفی از شکلات‌ها را در طعم‌های خاص و منحصربه‌فرد به مشتریان عرضه می‌کند و از سال ۲۰۰۸ اقدام به تولید شکلات‌هایی با طعم‌های فلفلی، نمکی کرده است.


۷. Godiva Chocolatier (بروکسل، بلژیک و سراسر جهان)

 


شروع فعالیت این کارگاه شکلات‌سازی مربوط به سال‌های ۱۹۲۰ توسط خانواده Draps در بلژیک است. شکلات‌های بادامی این کارگاه بصورت انبوه در سراسر جهان به فروش میرسد. Joseph Draps در سن ۱۴ سالگی وارد این حرفه خانوادگی شد و پس از گذشت سال‌ها و اندوختن تجربه به درجه عالی در این صنعت دست یافت. وی تصمیم به تولید یک سری شکلات ویژه و با پرستیژ زد و نام‌ جالبی را برای آن‌ها انتخاب نمود. به همین منظور وی با انتخاب نام Godiva و بسته‌بندی آن در جعبه‌های طلائی کیفیت عالی این محصول را به همه نشان داد. همچنین برای اثبات درجه کیفیت با مراجعه به دادگاه عالی بلژیک حق انحصاری تولید را نیز دریافت نمود و همچنان به فعالیت خود در خلق طعم‌های جدید برای دوستداران شکلات ادامه می‌دهد.


۸. Richard Donnelly Fine Chocolates (سانتاکروز، کالیفرنیا، آمریکا)

 


Richard Donnelly مالک این کارگاه، با استفاده از شکلات‌های فرانسوی و بلژیکی و مواد اولیه خاصی نظیر اسطوخودوس، زعفران، هل و چای ارل‌گری، شکلات‌های ویژه و منحصربه‌فردی را تولید می‌کند. در نتیجه این خلاقیت‌ها و فقط پس از گذشت ۱۰ سال از شروع فعالیت در صنعت شکلات‌سازی، وی موفق به دریافت سازنده شکلات در فستیوال شکلات اروپا در محل پروجای ایتالیا شد. برای حفظ کیفیت و همچنین تازگی شکلات‌ها، Donnelly روزانه فقط ۲۲ کیلوگرم شکلات تولید می‌کند. اگر شما نیز علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های خاص شکلات هستید، حتما شکلات سفید فندقی یا کارامل وانیل عسلی Donnelly را امتحان کنید.


۹. Richart (پاریس، فرانسه)

 


شکلات‌های ساخت Richart از بهترین مواد اولیه و با بالاترین کیفیت تولید می‌شوند. این کارگاه نیز به‌صورت خانوادگی در تهیه دستورالعمل شکلات‌ها مشارکت داشته و هفت بار موفق به دریافت روبان آبی، بالاترین نشان افتخار کشور فرانسه شده‌اند. Richart با داشتن مهارت فوق‌العاده در صنعت شکلات‌سازی، اکنون در پی خلق طرح‌ها و رنگ‌های متفاوت برای شکلات‌ها است. در واقع، یک جعبه شکلات مخلوط و رنگارنگ بسیار زیبا و خیره‌کننده به نظر می‌رسد. اگر واقعا عاشق شکلات هستید، می‌توانید با پرداخت ۸۵۰ دلار یک جعبه هفت طبقه دارای محافظ گرما و رطوبت، پر از شکلات‌های خوشمزه تهیه کنید!


۱۰. Puccini Bomboni (آمستردام، هلند)

 


برای چشیدن طعم یکی از بهترین شکلات‌های دنیا حتما لازم است تا سری به آمستردام بزنید. صاحبان Puccini کافه و رستورانی بسیار دلچسب را برای چشیدن شکلات‌های بی‌نظیرشان فراهم کرده‌اند. تازگی کلیه مواد اولیه به کار رفته در ترکیبات جالب شکلات و ادویه‌جات از اولویت‌های این کارگاه شکلات‌سازی محسوب می‌شود. اگرچه تنوع طعم‌ها چندان زیاد نیست ولی کیفیت شکلات‌ها واقعا شگفت‌انگیز است.

 

" جام جم "

نان پارکر



میزان دشواریحداکثر زمان پخت
30 دقیقه

4 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شیر
5 قاشق غذا خوری
شکر
2 1/2 قاشق چای خوری
خمیر مایه
2 عدد
تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری
نمک
4 قاشق غذا خوری
کره یا روغن مایع
1 عدد
زرده تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
نان پارکر


آرد و نمک را در کاسه دیگری باهم مخلوط کرده و وسط آن را گود می کنیم . سپس مایه خمیر به عمل آمده را به همراه مخلوط شیر و تخم مرغ به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا خمیر یک دستی به دست آید .
سپس روی خمیر را با پارچه تمیزی پوشانده و به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود .
سطح میز کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار داده و دوباره ورز می دهیم تا پف اضافی خمیر بخوابد . سپس خمیر را به شکل دلخواه شکل داده و در قالب مورد نظر که از قبل آن را چرب کرده ایم قرار می دهیم .
دوباره روی خمیر را با دستمال پوشانده و اجازه می دهیم تا خمیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم استراحت کند . در پایان روی خمیر را با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران رومال کرده و قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان پارکر پخته و تغییر رنگ دهد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی نان هم طلایی رنگ شود .
بعد از پخت نان پارکر را از فر خارج کرده و در دستمال تمیزی می پیچیم و برای صبحانه با مربا سرو می کنیم .