- تخم مرغ 2 عدد
- 3/4 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- آرد
- 1/3 پیمانه
- روغن
- 1/2 پیمانه
- ارده کنجد
- 1 بسته
- خامه صبحانه
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
- 1 1/2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- به مقدار لازم
- کنجد
فرمانده رو راستی بود ، حاشیه نمی رفت.
امر مهمی که پیش می آمد و نیاز به نیروی تازه نفس پیدا می کرد.
می آمد به سنگر می گفت:خوب ، کار ما دوباره گیر کرده
و چند بسیجی که از جان خودشان سیر شده باشند می خواهیم !
چراغ اول را کی روشن می کند ؟
بجنبید وقت نداریم .
بعدا نیایید بگویید پارتی بازی کردید درشت ها و مخلص هایش را سوا کردید !
ای حق نیافریده کسی را مثال تو
سید هاشم وفائی
و انسان هر چه ایمان داشت پای آب و نان گم شد
زمین با پنج نوبت سجده در هفت آسمان گم شد
شب میلاد بود و تا سحرگاه آسمان رقصید
به زیر دست و پای اختران آن شب زمان گم شد
همان شب چنگ زد در چین زلفت چین و غرناطه
میان مردم چشم تو یک هندوستان گم شد
از آن روزی که جانت را ، اذان جبرئیل آکند
خروش صور اسرافیل در گوش اذان گم شد
تو نوح نوحی اما قصه ات شوری دگر دارد
که در طوفان نامت کشتی پیغمبران گم شد
شب میلاد در چشم تو خورشیدی تبسم کرد
شب معراج زیر پای تو صد کهکشان گم شد
ببخش - ای محرمان در نقطه خال لبت حیران -
خیالِ از تو گفتن داشتم ، اما زبان گم شد
علیرضا قزوه
کریم السجایا جمیل الشیم
نبی البرایا شفیع الاممبر اصحاب و بر پیروان تو باد
سعدی شیرازی
خوابم نمی آمد .
رفیقی داشتم ، خیلی آدم رگی بود.
حوالی اذان صبح رفتم به بالینش ،
شانه اش راچندبارتکان دادم و آهسته گفتم:
بلندشو آفتاب زد ، آقا چشمت روز بد نبیند ، یک مرتبه پتو را کنار زد ،
و با صدای بلند گفت: مرد حسابی بگذاربخوابم ، به من چه که آفتاب می زند ،
شاید آفتاب بخواهدنیمه شب دربیاید ، من هم بایدنیمه شب بلند بشوم.
عجب گیری افتادیم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، ماه ربیع الاول از سومین ماههای قمری است که پس از پشت سر گذاشتن اندوه سنگین ماههای محرم و صفر، با سرور و شور امامت میآید و واضح و مبرهن است که ربیع به معنی بهار است و اعیادی، چون امامت حضرت ولی عصر (عج) و خجسته مولود پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را در تقویم این ماه داریم.
هشتم ربیع الاول چه روزی است؟
سپس ابو سهل گفت: زمانی که امام حسن عسکری (علیه السّلام) در بستر بیماری بودند روزی من در خدمتش بودم، حضرت به عقید خادم خود که غلامی سیاه چهره و اهل نوبه بود و پیش از آن حضرت خدمتکار پدرش امام علی النقی بود؛ و امام حسن عسکری علیهما السلام را بزرگ کرده بود، فرمود: ای عقید! قدری آب مصطکی برای من بجوشان عقید هم آب را روی اجاق نهاد، و صیقل مادر امام زمان علیه السّلام آن را بخدمت حضرت آورد.
حضرت کاسه را گرفت و خواست بیاشامد ولی دست مبارکش لرزید و به دندان نازنینش خورد و سپس آن را بزمین نهاد. آن گاه روی کرد به عقید و فرمود: برو به اندرون که میبینی کودکی در سجده است، او را نزد من بیاور.
ابو سهل میگوید: عقید گفت: وقتی به اندرون برای جستجوی او رفتم، دیدم کودکی سجده می کند، و انگشت سبابه خود را بسوی آسمان گرفته است، من سلام کردم و او نمازش را کوتاه کرد، سپس گفتم: آقا شما را می طلبد که به خدمتش درآئی. در این وقت مادرش صیقل آمد و دست او را گرفت و او را نزد پدرش آورد. چون عرب موقع سب کردن یعنی بدگوئی باشخاص با آن به طرف مقابل اشاره میکرد، آن را «سبابه» گفتند.
ابو سهل میگوید: موقعی که بچه خدمت حضرت رسید، سلام کرد. رنگش همچون درّ (سفید) موهای سرش کوتاه و میان دندان هایش باز بود. وقتی امام حسن عسکری علیه السّلام او را دید، گریست و فرمود: ای آقای خاندانم! این آب را بمن بده که من اینک بسوی خدای خود میروم. بچه کاسه آب جوش را برداشت و بدهان پدر بزرگوارش نزدیک ساخت تا آن را نوشید.
آنگاه امام حسن عسکری علیه السّلام فرمود: مرا آماده نماز کنید. بچه حوله ای در دامن امام پهن کرد و بدین گونه حضرت، یک یک اعضا را شست و سر و پای را مسح نمود. آنگاه امام حسن عسکری علیه السّلام فرمود:
ای فرزند! به تو مژده می دهم که صاحب الزمان و مهدی و حجت خدا در روی زمین توئی. تو فرزند من و جانشین من میباشی. از من متولدشدها ی. و تو (م ح. م. د) فرزند حسن بن علی بن محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابی طالب (علیهم السلام) میباشی و هم از نسل پیغمبر صلّی اللَّه علیه و آله و خاتم ائمه طاهرین هستی. پیغمبر (ص) مژده تو را داده و نام و کنیه تو را تعیین فرموده است. این را پدرم از پدران پاک سرشتش بمن اطلاع داد.
حضرت این را فرمود: و همان موقع رحلت نمودند.
" جام جم "
به گزارش جامجم آنلاین به نقل از کجارو، کلیه سازندگان شکلات حاضر در این لیست اعم از شکلاتهای تلخ، مغزدار، میوهای، تافی و غیره از برترینهای این صنعت به شمار میروند و هرگز از چشیدن طعم شکلاتهای آنها پشیمان نخواهید شد.
۱. Teuscher (زوریخ، سوئیس)
Teuscher فعالیت خود را ۷۰ سال قبل در شهری کوچک در میان کوههای آلپ سوئیس آغاز کرد. Dolf Teuscher، مالک این کارگاه شکلاتسازی، تمامی دنیا را برای تهیه بهترین مواد اولیه از جمله کاکائو، مارزیپان، میوه، خشکبار و غیره زیرپا گذاشت. پس از گذشت سالها و کسب تجربیات ارزنده، وی امروزه شکلاتهای خوشمزه خود را با دستورهای تهیه معروفش تولید و به علاقهمندان عرضه میکند. در حال حاضر، این کارگاه شکلاتسازی بیش از یکصد نوع شکلات تولید میکند که روش تهیه آنها نسل به نسل منتقل شده است. در این کارگاه از بهترین، مرغوبترین و گرانترین مواد اولیه برای تهیه شکلاتها استفاده میشود و نکته مهم این که هیچ نوع مواد افزودنی یا نگهدارنده در این شکلاتها وجود ندارد. این شکلاتها بهصورت هفتگی به شعبههای Teuscher در سراسر جهان ارسال میشوند.
۲. Vosges Haut-Chocolate (شیکاگو، آمریکا)
کترینا مارکف، مالک و سازنده شکلات این کارگاه، انواع ادویهجات، گلها و ترکیبات شکلات را برای ساخت طعمهای جدید شکلات استفاده میکند. او هنر قنادی و شکلاتسازی را در Le Cordon Bleu آموخته است. وی با الهام از آموختههایش، با تلفیق ادویهجات و گلها با مواد پایه شکلات موفق به ایجاد طعمهای جدیدی نظیر دانه وانیلی مکزیکی و کارامل آرژانتینی شده است.
۳. Scharffen Berger Chocolate Maker, Inc (برکلی، کالیفرنیای آمریکا)
شکلات تلخ محصول اصلی این شرکت به شمار میرود. به منظور اطمینان از کیفیت، کلیه مراحل تولید از پرورش دانه کاکائو تا محصول نهایی، در انحصار و تحت نظارت خود شرکت قرار دارد. در ابتدا دانههای کاکائو برای تائید کیفیت مورد آزمایش قرار میگیرند و در مرحله بعد، با سایر مواد ترکیب و تبدیل به شکلات تختهای میشوند. کلیه شکلاتها در قالبهای کوچک و به روش تولید صنعتی تهیه میشوند.علاوه بر شکلاتهای آماده مصرف، این شرکت شکلاتهای مخصوص طبخ را نیز تولید و به بازار عرضه میکند.
۴. Jacques Torres Chocolate (نیویورک، آمریکا)
به هنگام ورود به این کارگاه شکلاتسازی، احساس میکنید که پا به یک مغازه کاملا اروپایی گذاشتهاید. بسیاری از مشتریان این تجربه خاص را با فیلم Chocolat مقایسه میکنند. تخصص این کارگاه در تولید شکلاتهای تازه و دستساز است. میزهای این فروشگاه جذاب مشتریان را وسوسه میکند تا همانجا شکلات خود نظیر pain au chocolat را انتخاب و میل کنند، یا به منزل ببرند. مشتریان حتی میتوانند مراحل تهیه شکلات را از پشت پنجرههای شیشهای داخل مغازه تماشا کنند. این شکلاتسازی دارای ۵ شعبه در شهر نیویورک و یک شعبه در Harrah آتلانتیک سیتی است.
۵. Norman Love Confections (مییرز، فلوریدای آمریکا)
نورمن لاو، مالک این شکلاتسازی میگوید شکلات عشق من است و شکلات خوب علاوه بر طعم باید ظاهر زیبایی نیز داشته باشد. لاو و شریک وی تکنیک خاصی را در رنگ کردن شکلاتهای بلژیکی، فرانسوی و سوئیسی بهصورت دستی یا قالبی به کار میگیرند. از سایر محصولات خوشمزه این کارگاه میتوان به شکلات سفید کدو تنبل اشاره کرد که بسیار دلچسب است. از جمله سایر مواد اولیه منحصربفرد مصرفی این کارگاه میتوان به تمشک وحشی، موز، زنجفیل، کارامل، فندق و ... اشاره کرد.
۶. Valrhona (فرانسه)
این کارگاه از سال ۱۹۲۲ در زمینه ساخت شکلات فعال بوده و کاکائوی مصرفی خود را از آمریکای جنوبی، کارائیب و نواحی اقیانوسیه تامین میکند. شکلات فرانسوی در ابعاد مختلفی تهیه میشود. Valrhona انواع مختلفی از شکلاتها را در طعمهای خاص و منحصربهفرد به مشتریان عرضه میکند و از سال ۲۰۰۸ اقدام به تولید شکلاتهایی با طعمهای فلفلی، نمکی کرده است.
۷. Godiva Chocolatier (بروکسل، بلژیک و سراسر جهان)
شروع فعالیت این کارگاه شکلاتسازی مربوط به سالهای ۱۹۲۰ توسط خانواده Draps در بلژیک است. شکلاتهای بادامی این کارگاه بصورت انبوه در سراسر جهان به فروش میرسد. Joseph Draps در سن ۱۴ سالگی وارد این حرفه خانوادگی شد و پس از گذشت سالها و اندوختن تجربه به درجه عالی در این صنعت دست یافت. وی تصمیم به تولید یک سری شکلات ویژه و با پرستیژ زد و نام جالبی را برای آنها انتخاب نمود. به همین منظور وی با انتخاب نام Godiva و بستهبندی آن در جعبههای طلائی کیفیت عالی این محصول را به همه نشان داد. همچنین برای اثبات درجه کیفیت با مراجعه به دادگاه عالی بلژیک حق انحصاری تولید را نیز دریافت نمود و همچنان به فعالیت خود در خلق طعمهای جدید برای دوستداران شکلات ادامه میدهد.
۸. Richard Donnelly Fine Chocolates (سانتاکروز، کالیفرنیا، آمریکا)
Richard Donnelly مالک این کارگاه، با استفاده از شکلاتهای فرانسوی و بلژیکی و مواد اولیه خاصی نظیر اسطوخودوس، زعفران، هل و چای ارلگری، شکلاتهای ویژه و منحصربهفردی را تولید میکند. در نتیجه این خلاقیتها و فقط پس از گذشت ۱۰ سال از شروع فعالیت در صنعت شکلاتسازی، وی موفق به دریافت سازنده شکلات در فستیوال شکلات اروپا در محل پروجای ایتالیا شد. برای حفظ کیفیت و همچنین تازگی شکلاتها، Donnelly روزانه فقط ۲۲ کیلوگرم شکلات تولید میکند. اگر شما نیز علاقهمند به چشیدن طعمهای خاص شکلات هستید، حتما شکلات سفید فندقی یا کارامل وانیل عسلی Donnelly را امتحان کنید.
۹. Richart (پاریس، فرانسه)
شکلاتهای ساخت Richart از بهترین مواد اولیه و با بالاترین کیفیت تولید میشوند. این کارگاه نیز بهصورت خانوادگی در تهیه دستورالعمل شکلاتها مشارکت داشته و هفت بار موفق به دریافت روبان آبی، بالاترین نشان افتخار کشور فرانسه شدهاند. Richart با داشتن مهارت فوقالعاده در صنعت شکلاتسازی، اکنون در پی خلق طرحها و رنگهای متفاوت برای شکلاتها است. در واقع، یک جعبه شکلات مخلوط و رنگارنگ بسیار زیبا و خیرهکننده به نظر میرسد. اگر واقعا عاشق شکلات هستید، میتوانید با پرداخت ۸۵۰ دلار یک جعبه هفت طبقه دارای محافظ گرما و رطوبت، پر از شکلاتهای خوشمزه تهیه کنید!
۱۰. Puccini Bomboni (آمستردام، هلند)
برای چشیدن طعم یکی از بهترین شکلاتهای دنیا حتما لازم است تا سری به آمستردام بزنید. صاحبان Puccini کافه و رستورانی بسیار دلچسب را برای چشیدن شکلاتهای بینظیرشان فراهم کردهاند. تازگی کلیه مواد اولیه به کار رفته در ترکیبات جالب شکلات و ادویهجات از اولویتهای این کارگاه شکلاتسازی محسوب میشود. اگرچه تنوع طعمها چندان زیاد نیست ولی کیفیت شکلاتها واقعا شگفتانگیز است.
" جام جم "